Bilete „Șerpi și alte reptile”- atelier de vară de science&craft - Muzeul National de Istorie Naturala ”Grigore Antipa”

„Șerpi și alte reptile”- atelier de vară de science&craft

Muzeul National de Istorie Naturala ”Grigore Antipa”, București

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Nu contează cât de îndrăzneț sau curajos ești, alege să afli mai multe despre unele „Creaturi ascunse” din lumea reptilelor, participând la atelierele de vară de science&craft „Șerpi și alte reptile”, organizate la Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” între 1 iulie și 1 septembrie 2022.
Activitățile sunt proiectate ținându-se cont de particularitățile de vârstă ale copiilor și vin în întâmpinarea nevoii de cunoaștere a acestora, urmărind dezvoltarea și valorificarea achizițiilor dobândite în mediul școlar și extrașcolar. Atelierele se desfășoară în grădina Muzeului și se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 10 ani.

Nu contează cât de îndrăzneț sau curajos ești, alege să afli mai multe despre unele „Creaturi ascunse” din lumea reptilelor, participând la atelierele de vară de science&craft „Șerpi și alte reptile”, organizate la Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” între 1 iulie și 1 septembrie 2022.

Activitățile sunt proiectate ținându-se cont de particularitățile de vârstă ale copiilor și vin în întâmpinarea nevoii de cunoaștere a acestora, urmărind dezvoltarea și valorificarea achizițiilor dobândite în mediul școlar și extrașcolar.
Atelierele se desfășoară în grădina Muzeului și se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 10 ani.

Pe parcursul activităților, naturaliștii curioși vor avea posibilitatea de a analiza, folosind lupa sau microscopul, detalii legate de alcătuirea corpului reptilelor - schelet, dinți, piele.

Te așteptăm să descoperi adevăruri și mituri despre aceste animale fascinante și inteligente de la care avem de învățat o mulțime de lucruri interesante, dar și să meșterești crafturi simpatice combinând diverse tipuri de materiale.
Pentru cei interesați să vadă de aproape câteva exemplare de reptile vii, înainte de finalul activităților vom face un mic popas și în expoziția noastră temporară.

Categoria de vârstă: 5-10 ani

Când se desfășoară ?
• 01, 12, 14 iulie- între orele 10.30 - 11.45
• 11, 18, 25 august - între orele 10.30 - 11.45
• 01 septembrie- între orele 10.30 - 11.45

Înscrierea copiilor se face prin formularul https://antipa.ro/rezervari/, în limita a 15 locuri/grupă.

După completarea formularului de rezervare (https://antipa.ro/rezervari/ ), veți primi un email de confirmare a rezervării locului, iar apoi veți putea achita online taxa de participare prin: https://antipa.iabilet.ro/ sau www.iabilet.ro .

Taxa de participare:
Taxa de participare se poate achiziționa online pe www.iabilet.ro și în reteaua iabilet.ro/retea
1 ședintă – 50 lei/participant;
1 ședință – 80 lei/2 frați.

Rezervarea fermă a locului se transmite doar după achitarea taxei de participare.
Pentru formarea unei grupe, este necesar un număr de minimum 5 participanți.

Sponsor principal: MOL România