Bilete Pachet Expozitii „Moon Impact" si ”Prinde din zbor cea mai frumoasă expozitie a verii” - Muzeul National de Istorie Naturala ”Grigore Antipa”

Pachet Expozitii „Moon Impact" si ”Prinde din zbor cea mai frumoasă expozitie a verii”

Muzeul National de Istorie Naturala ”Grigore Antipa”, București

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

În perioada 10 iulie – 12 septembrie 2021, Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” vă invită să vizitați expozițiile temporare „Prinde din zbor cea mai frumoasă expoziție a verii!” și „Moon Impact - a geological story”.

Cea mai frumoasă expoziție a verii – expoziția de fluturi exotici vii din grădina Muzeului, vă oferă prilejul să observați îndeaproape un grup de animale cu un mod de viață fascinant și să admirați bogăția de culori și forme atât de des întâlnită la fluturii din zonele tropicale.

În sera din curtea muzeului își vor întinde aripile fluturele „Împărat”, „Fluturele coada rândunicii de smarald”, „Trandafirul de catifea”, o serie de specii din grupul spectaculoșilor fluturi cap-de-bufniță, dar și câteva specii din fauna africană, cum ar fi fluturele lună african.

„Moon Impact – a geological story” vorbește despre impactul gigantic în urma căruia s-au format Pământul și Luna și despre evoluția geologică a acestor două corpuri cerești, oferind răspunsuri la întrebări pe care ni le-am pus, probabil, mulți dintre noi: în cât timp s-a format Pământul, dar Luna și dacă fără Lună am mai fi noi astăzi aici.

Muzeul Antipa vine în întâmpinarea publicului cu o ofertă avantajoasă: biletul comun de vizitare al expozițiilor temporare „Prinde din zbor cea mai frumoasă expoziție a verii!” și „Moon Impact, a geological story”. Prețul acestui bilet este: 25 lei pentru adulți, 15 lei pentru copii, studenți și pensionari și 16 lei prețul unui bilet de copil, în care este inclus abonamentul pentru 3 luni la aplicația Da Vinci Kids.

Copiii cu vârsta mai mică de 3 ani beneficiază de acces gratuit în cele două expoziții.