Bilete Fascinația Albinelor - ateliere de science & craft pentru copii - Online

Fascinația Albinelor - ateliere de science & craft pentru copii

Online, Romania

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” îi invită pe cei mici să participe la atelierele de science & craft „Fascinația albinelor”, care se vor desfășura ONLINE sâmbătă, 16 octombrie 2021, începând cu orele 10:00 și 13:00 pe platforma ZOOM!

Atelierele sunt susținute de specialiști ai muzeului și se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 7 ani (între orele 10:00 – 10:50) și celor cu vârste cuprinse între 8 și 11 ani (între orele 13:00 – 13:50).

Atelierele, desfășurate online, sunt destinate copiilor curioși și dornici să descifreze viața albinelor. În cadrul atelierelor copiii vor admira albinele în cuiburile lor prin intermediul unor filmări realizate  în sera din curtea muzeului, vor afla informații și curiozități despre viața albinelor, vor desena, vor decupa, vor lipi, vor meșteri obiecte decorative inspirate de acestea.

Natura are mulți arhitecți naturali, dar ca albina nu este nici unul! Cum pot aceste ființe atât de mici să construiască faguri cu cămăruțe perfect hexagonale, dar să aibă timp să facă și celelalte treburi în cuib? Care sunt etapele în dezvoltarea albinelor și ce reprezintă „dansul” lor? Cum se pot deosebi albinele dintr-un cuib și cât de importante sunt pentru noi, oamenii? Dacă vrei să cunoști mai multe despre aceste minuni ale naturii, dar și să-ți dovedești măiestria artistică, te asteptăm cu chef de joacă la aceste ateliere online!

 

Când se desfășoară:

 

  • sâmbătă, 16 octombrie, între orele 10.00 – 10.50 (grupa de vârstă 5 – 7 ani)
  • sâmbătă, 16 octombrie, între orele 13.00 – 13.50 (grupa de vârstă 8 – 11 ani)

 

Înscrierea copiilor se face prin formularul antipa.ro/rezervari, în limita a 10 locuri/grupă.

 

După completarea formularului de rezervare (https://antipa.ro/rezervari/), veți primi un email de confirmare a rezervării locului, iar apoi veți putea achita online taxa de participare prin: https://antipa.iabilet.ro/ sau www.iabilet.ro .

 

Taxa de participare

Taxa de participare se poate achiziționa online pe www.iabilet.ro  și în reteaua iabilet.ro/retea

-          1 ședintă – 40 lei/participant;

-          1 ședință – 70 lei/2 frați.

 

Rezervarea fermă a locului se transmite doar după achitarea taxei de participare.

Sponsor principal: MOL România